An Indian/Québécois meal

Featured image

What would you say to a delicious mix of cultures and flavours this week? This Thursday, October 23, 2014, I invite you to a savory curry, while sipping on a hot (non-alcoholic) apple cider followed by a simple yet satisfying blueberry “pouding chômeur” (cake with caramel), with vegan ice cream. All this in a beautiful, warm atmosphere scintillating with indo-indie-québécois music.

Also, I hope you apprcieate the new bilingual turn that this blog has taken for the next year!

Photo: From the Punjab Palace restaurant in Montreal

****

    Que diriez-vous d’un délicieux mélange de saveurs et de cultures cette semaine? Ce prochain jeudi 23 octobre 2014, je vous invite à partager        un savoureux curry aux champignons tout en sirotant un cidre chaud de pommes (non-alcoolisé)
    suivi d’un simple mais satisfaisant pouding chômeur aux bleuets avec crème glacée vegan. Tout cela dans une chaude
    atmosphère sillonnée d’une musique indo-indie-québécoise.
    De plus, j’espère que vous apprécierez la nouvelle tournure bilingue que prendra ce blogue pour la prochaine année!
   Photo: provenant du Punjab palace à Montreal
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s